Γενικές πληροφορίες

Δικαίωμα Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στο Kivelos Athens Bowling Open 2023 έχουν οι εγγεγραμμένοι στην Ε.Ο.Α.Α. αθλητές και αθλήτριες, κάτοχοι ενεργών καρτών Α και καρτών D, και αλλοδαποί αθλητές και αθλήτριες από Ομοσπονδίες εγγεγραμμένες στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Μπόουλινγκ (EBF). Οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν χωρισμένοι σε  κατηγορίες Α και Β, σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό της Ομοσπονδίας.

Δήλωση Συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο Kivelos Athens Bowling Open 2023, θα ξεκινήσουν την 20 Μαρτίου 2023 και θα πραγματοποιηθούν με τον παρακάτω τρόπο.

1. Αθλητές που διαθέτουν Κάρτα Α ή Κάρτα D στην Ε.Ο.Α.Α.

Μέσω του site bowling.online.org.gr στη σελίδα “Δηλώσεις Συμμετοχής” και στη διοργάνωση Kivelos Athens Bowling Open, πατώντας στο κουμπί “Δήλωση Συμμετοχής στη Διοργάνωση”. Αμέσως μετά θα εμφανιστούν τα στοιχεία εισόδου (όνομα χρήστη / username και κωδικό πρόσβασης / password) για αποκλειστική χρήση στο site του Kivelos Athens Bowling Open 2023 (www.athensbowlingopen.com), όπου θα πρέπει να συνδεθούν οι Αθλητές στο  για να δηλώσουν squad.

2. Μέλη Συλλόγων με κάρτα D στην Ε.Ο.Α.Α.

Θα πρέπει να λάβουν τους απαραίτητους κωδικούς εισόδου για το site bowling.online.org.gr από τους Συλλόγους τους και στην συνέχεια με αυτούς θα πρέπει να ακολουθήσουν την διαδικασία των Αθλητών όπως παραπάνω.

Δηλώσεις Συμμετοχής μπορούν να γίνουν και μέσω του συστήματος δηλώσεων των Συλλόγων, όπου για κάθε Αθλητή/Μέλος που θα δηλώσει ο Σύλλογός του, θα εκδοθούν τα στοιχεία εισόδου του site της διοργάνωσης για την δήλωση squad.

3. Αθλητές άλλων χωρών

Οι Αθλητές από Ομοσπονδίες μέλη της E.B.F. θα μπορούν να κάνουν αίτηση εγγραφής μέσω του site www.athensbowlingopen.com . Κατόπιν το σύστημα θα τους αποστείλει με e-mail τα στοιχεία εισόδου (username / password), για να συνδεθούν και να επιλέξουν squad.

Αιγίδα

Το Kivelos Athens Bowling Open 2023 είναι εγκεκριμένο από την Ελληνική  Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακριβείας (Ε.Ο.Α.Α.) και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Μπόουλινγκ (EBF).

Αίθουσα διεξαγωγής

To Kivelos Athens Bowling Open 2023 θα διεξαχθεί στο Cosmos Bowling Center στην Αθήνα. Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι:

Διεύθυνση: Λ. Θηβών 226. Αγ. Ι. Ρέντης, Αττική

Τηλέφωνο: 210.425.7201

e-mail: info@athensbowlingopen.com

web: www.athensbowlingopen.com

Χάρτης Google Maps

Διάδρομοι και χαρακτηριστικά

Οι διάδρομοι του Cosmos Bowling Center και τα χαρακτηριστικά τους είναι:

                                                Cosmos Bowling Center Specifications
Number of lanes 14
Approaches AMF HPL
Surfaces HPL
Pin decks HPL Synthetic
Pin Setters AMF 8290 XL
Pins Qubica AMF USA
Score system AMF BES X

Oil Pattern